Ora Kabeh Wong sing Berinteraksi karo Sampeyan Minangka Pelanggan

Interaksi online lan kunjungan unik menyang situs web sampeyan ora mesthi dadi pelanggan kanggo bisnis sampeyan, utawa uga calon pelanggan. Perusahaan asring nggawe kesalahan yen asumsi manawa saben kunjungan menyang situs web yaiku wong sing minat karo produke, utawa manawa sapa sing ndownload whitepaper wis siyap tuku. Ora ngono. Ora babar pisan. Pengunjung web bisa duwe macem-macem alasan kanggo nggoleki situs sampeyan lan mbuwang wektu karo konten sampeyan, ora ana