Cara Ngerti Pelanggan B2B Kanthi Sinau Mesin

Perusahaan B2C dianggep minangka pelari ngarep ing inisiatif analitik pelanggan. Macem-macem saluran kayata e-commerce, media sosial, lan commerce seluler wis ngidini bisnis kasebut nggawe marketing marketing lan nawakake layanan pelanggan sing apik banget. Utamane, data ekstensif lan analitis canggih liwat prosedur pembelajaran mesin nggawe para ahli strategi B2C bisa luwih ngerti tumindak konsumen lan kegiyatane liwat sistem online. Sinau mesin uga nawakake kemampuan sing anyar kanggo entuk wawasan babagan pelanggan bisnis. Nanging, adopsi dening perusahaan B2B