Pertempuran kanggo Kamulyan Musim Liburan - Google Shopping vs. Iklan Produk Amazon ing Q4

Dheweke ujar "lebokake dhuwit sampeyan ing cangkeme." Ya, kabar ing dalan, lan bisa uga saben dalan ing saindenging jagad, yaiku Google lan Amazon minangka penghasil dhuwit nalika ritel online. Iklan Produk Google Shopping lan Amazon mesthi dadi loro mesin belanja mbandhingake (CSE) sing paling dinamis lan mbayar lalu lintas. Nanging kabeh wong ngerti. Sing paling ora dingerteni yaiku level bawah tanah raksasa CSE: The

Kepiye Sampeyan Cara Jual Online

Milih ing endi adol barang kanthi online bisa uga kaya tuku mobil pertama. Apa sing sampeyan pilih gumantung karo apa sing sampeyan goleki, lan dhaptar pilihan bisa uga akeh. Situs e-commerce komunitas nawakake kesempatan kanggo mbukak jaringan pelanggan sing akeh banget nanging entuk bathi sing luwih gedhe. Yen sampeyan pengin adol kanthi cepet lan ora kuwatir karo wates, bisa uga sampeyan paling apik.

Apa Mesin Blanja Comparison Paling Apik?

Strategi CPC nyusun data saka luwih saka 100 pengecer online kanthi ukuran sing beda-beda, udakara 4.2 yuta klik lan 8 yuta penghasilan kanggo nemtokake mesin blanja pambandhing paling apik kanthi online. Mesin blanja perbandingan kalebu situs web kayata Pricegrabber, Nextag, Amazon Product Ads, Shopping.com, Shopzilla lan Google Shopping. Ing panliten kasebut, kita nganalisa situs belanja paling apik kanggo lalu lintas pedagang e-commerce, penghasilan, tingkat konversi, biaya penjualan, lan tarif biaya per klik, lan gunggunge

Amazon Versus World!

Amazon saiki dadi salah sawijining sumber ritel paling kuat ing saindenging jagad. Kanthi mayuta-yuta pelanggan lan penggemar sing angel, ora mung nantang para pengecer liyane lan offline, nanging kabeh saluran pemasaran online. Produk paling anyar Amazon, Kindle Fire, njupuk sawetara kritik keras minggu kepungkur. Ora preduli, adol tetep katon nggegirisi, kanthi luwih saka 1 yuta unit Kindle (kalebu Kindle Fire) didol saben minggu kanggo minggu kaping telu ing