Data Prilaku Digital: Rahasia Paling Apik kanggo Nggawe Kord sing Tepat karo Gen Z

Strategi pemasaran sing paling sukses dipicu dening pangerten sing jero babagan wong sing wis dirancang. Lan, ngelingi umur minangka salah sawijining prediktor sing paling beda babagan prilaku lan prilaku, ndeleng lensa generasi wis dadi cara sing migunani kanggo para pemasar nggawe empati marang pamirsa. Saiki, para pembuat keputusan perusahaan sing maju bakal fokus ing Gen Z, lair sawise taun 1996, lan kudune. Generasi iki bakal wujud