Cara Ngleksanakake Chatbot kanggo Bisnis Sampeyan

Chatbots, program komputer sing niru pacelathon manungsa kanthi nggunakake intelijen buatan, ngowahi cara wong bisa komunikasi karo Internet. Ora nggumunake manawa aplikasi obrolan dianggep minangka browser anyar lan chatbot, situs web anyar. Siri, Alexa, Google Now, lan Cortana minangka conto chatbots. Lan Facebook wis mbukak Messenger, dadi ora mung aplikasi nanging platform sing pangembang bisa nggawe kabeh ekosistem bot. Chatbots dirancang kanggo