4 Cara Strategis kanggo Ngapikake Konten Visual ing taun 2020

2018 nyumurupi udakara 80% pemasar nggunakake konten visual ing strategi media sosial. Kajaba iku, panggunaan video saya gedhe udakara 57% ing antarane taun 2017 lan 2018. Saiki kita wis mlebu jaman nalika pangguna pengin konten sing narik kawigaten, lan dheweke pengin kanthi cepet. Saliyane bisa ditindakake, mulane sampeyan kudu nggunakake konten visual: Gampang dibagi Sederhana kanggo ngelingi Nyenengake lan narik kawigaten Dadi jelas yen sampeyan kudu nambah game pemasaran visual.

Laporan Prilaku Google Analytics: Luwih migunani tinimbang sing sampeyan sadhar!

Google Analytics nyedhiyakake akeh data penting kanggo nambah kinerja web. Sayange, kita ora mesthi duwe wektu ekstra kanggo sinau data iki lan malih dadi migunani. Umume kita butuh cara sing luwih gampang lan cepet kanggo mriksa data sing relevan kanggo nggawe situs web sing luwih apik. Sing tepat ing ngendi laporan Perilaku Google Analytics mlebu. Kanthi pitulung saka laporan Prilaku kasebut, dadi luwih gampang kanggo nemtokake cara konten sampeyan kanthi cepet

Apa Analisis Kohort Google Analytics? Pandhuan Rinci

Google Analytics bubar nambahake fitur super keren kanggo nganalisa efek telat saka pengunjung sing dikenal minangka analisis kohort, sing mung versi beta tanggal akuisisi. Sadurunge tambahan anyar iki, webmaster lan analis online ora bakal bisa mriksa tanggepan tanggepan para pengunjung situs web. Sampeyan angel banget kanggo nemtokake manawa pengunjung X ngunjungi situs sampeyan dina Senen, mula pira sing dikunjungi ing dina sabanjure utawa