5 Esensial kanggo Ngoptimalake Otomatisasi Pemasaran

Kanggo akeh pemasar, janji solusi otomasi pemasaran kayane ora bisa ditindakake. Dheweke larang banget utawa rumit banget kanggo sinau. Aku ngilangi mitos kasebut lan sawetara liyane ing OutMarket "Manifesto Pemasaran Modern." Dina iki, aku pengin ngilangi mitos liyane: otomatisasi pemasaran minangka peluru perak. Nindakake piranti lunak otomatis ora bakal nambah keterlibatan lan konversi kanthi otomatis. Kanggo nggayuh asil kasebut, para pemasar kudu ngoptimalake otomatisasi pemasaran lan komunikasi. Optimisasi bisa dianggep minangka