Printer Dinding: Solusi Cetak Vertikal Kanggo Tembok Indoor utawa ruangan

Aku duwe kanca sing ngrancang lan nglukis mural tembok lan nggarap apik tenan. Nalika seni iki minangka investasi luar biasa sing bisa ndandani ruang kerja utawa lokasi ritel, kemampuan kanggo ngrancang lan nglukis grafis presisi ing ruang vertikal biasane ditinggalake kanggo instalasi decal utawa rendition seniman. Teknologi cetak anyar wis muncul sing bakal ngowahi, sanajan ... printer tembok vertikal. Printer Tembok vertikal paling anyar Printer Wall

Platform Manajemen Spa lan Salon Salonist: Janjian, Inventarisasi, Pemasaran, Payroll, lan liya-liyane

Salonist minangka piranti lunak salon sing mbantu spa lan salon ngatur gaji, tagihan, melu klien, lan nglakokake strategi pemasaran. Fitur kalebu: Setelan Janjian kanggo Pesenan Online Spa lan Salon - Nggunakake piranti lunak pesenan Salonistis Online, para pelanggan bisa gawe jadwal, gawe jadwal, utawa mbatalake janjian ing endi wae. Kita duwe kapabilitas situs web lan app sing bisa dilebokake karo media sosial Facebook lan Instagram. Kanthi iki, proses pesenan sakabehe rampung

InboxAware: Plasma Inbox Placed, Deliverability lan Reputation Monitoring

Ngirim email menyang kothak mlebu terus dadi proses sing frustrasi kanggo bisnis sing sah amarga spammer terus nyiksa lan ngrusak industri kasebut. Amarga gampang banget lan murah kanggo ngirim email, spammer bisa langsung mlumpat saka layanan menyang layanan, utawa malah skrip sing dikirim saka server menyang server. Panyedhiya layanan internet (ISP) dipeksa ngotentikasi pengirim, nggawe reputasi nalika ngirim alamat IP lan domain, uga mriksa ing saben

KTT Agensi Media Sosial | Konferensi Online Gratis | 23 Juni 2021

Beda karo webinar tradisional, Agensi KTT bakal rumangsa kaya kedadeyan pribadi sing ora kejawab. Wiwit bisa ngobrol kanthi pasuryan karo pamicara sawise presentasi, nganti rapat lan ngobrol karo pamiarso liyane, bakal ana akeh kesempatan kanggo wektu gaib. Ing ngisor iki mung sawetara topik ing agenda: Cara Nggawe Sistem Sales Scalable kanggo Agensi Sampeyan - Gabung karo Lee Goff nalika nutupi 4

Piwulang sing Sinau: Platform Media Sosial lan Adopsi Massa Blockchain

Wiwitan pamblokiran minangka solusi kanggo ngamanake data minangka pangowahan sing olèh. Luwih-luwih saiki, amarga platform media sosial nggunakake anané nyebar kanggo nyiksa privasi masarakat kanthi terus-terusan. Iku kasunyatane. Kasunyatan sing narik kawigaten masarakat ing sawetara taun kepungkur. Mung taun kepungkur, Facebook ngalami geni amarga nyalah gunakake data pribadi 1 yuta pangguna ing Inggris lan Wales. Raksasa media sosial pimpinan Mark Zuckerberg