Napa Pemasaran lan Tim IT Kudu Nuduhake Tanggung Jawab Keamanan Siber

Pandemi nambah kabutuhan saben departemen ing organisasi supaya luwih nggatekake keamanan siber. Iku ndadekake pangertèn, tengen? Luwih akeh teknologi sing digunakake ing proses lan pakaryan saben dinane, luwih rentan kanggo pelanggaran. Nanging adopsi praktik cybersecurity sing luwih apik kudu diwiwiti karo tim pemasaran sing wis ngerti. Cybersecurity biasane dadi perhatian kanggo pimpinan Teknologi Informasi (IT), Kepala Petugas Keamanan Informasi (CISO) lan Kepala Petugas Teknologi (CTO).

ShortStack: Gagasan Kontes Media Sosial Dina Valentine

Dina Valentine meh tekan saiki lan katon bakal dadi taun sing gedhe kanggo mbuwang konsumen. Nalika nambah upaya, sampeyan kudu gawe jadwal kampanye kanthi tepat wektu nggunakake media sosial. ShortStack minangka platform Aplikasi lan Kontes Facebook sing terjangkau kanggo para desainer, bisnis cilik, lan agensi. Nangis kepungkur, ShortStack nggawe infographic iki kanthi sawetara ide kontes Facebook Dina valentine ... iki dhaptar sing isih nyoba wektu.

Cara Nggabungake Kiriman lan Jinis Kiriman Khusus Ing Pitakonan WordPress lan Feed RSS

Salah sawijining fitur WordPress sing paling apik tenan yaiku kemampuan kanggo mbangun Jinis Kiriman Kustom. Fleksibilitas iki pancen luar biasa… amarga jinis kiriman khusus bisa digunakake kanggo bisnis kanggo ngatur jinis kiriman liyane kaya acara, lokasi, FAQ, item portofolio kanthi gampang. Sampeyan bisa nggawe taksonomi khusus, kolom metadata tambahan, lan uga template khusus kanggo nampilake. Ing situs kita ing Highbridge, kita duwe jinis kirim adat nyiyapake kanggo proyèk saliyane

SlayerAI: Nemtokake macem-macem tembung sing sampeyan kudu menang

Rata-rata, kaping lima luwih akeh wong maca judhul tinimbang maca salinan awak. Nalika sampeyan nulis judhul, sampeyan wis mbuwang wolung puluh sen saka dolar sampeyan. David Ogilvy, Ogilvy on Advertising Slayer minangka produk intelijen buatan (AI) sing prédhiksi kepiye judhul judhul kanggo pamirsa tartamtu. Contone, mangertos yen adipati daisy denim 15% luwih nyenengake tinimbang celana pendek denim ing pasar fashion. Slayer ngolah teks

Cara Ngaktifake Pelacakan UTM Google Analytics Otomatis ing Salesforce Marketing Cloud

Kanthi gawan, Salesforce Marketing Cloud (SFMC) ora terintegrasi karo Google Analytics kanggo nambah variabel querystring pelacakan UTM menyang saben tautan. Dokumentasi babagan integrasi Google Analytics biasane nuduhake integrasi Google Analytics 360 ... sampeyan bisa uga pengin ndeleng iki yen sampeyan pengin njupuk analytics menyang tingkat sabanjure amarga ngidini sampeyan nyambungake keterlibatan situs pelanggan saka Analytics 360 menyang laporan Marketing Cloud. . Kanggo integrasi Pelacakan Kampanye Google Analytics dhasar,