Platform Manajemen Spa lan Salon Salonist: Janjian, Inventarisasi, Pemasaran, Payroll, lan liya-liyane

Salonist minangka piranti lunak salon sing mbantu spa lan salon ngatur gaji, tagihan, melu klien, lan nglakokake strategi pemasaran. Fitur kalebu: Setelan Janjian kanggo Pesenan Online Spa lan Salon - Nggunakake piranti lunak pesenan Salonistis Online, para pelanggan bisa gawe jadwal, gawe jadwal, utawa mbatalake janjian ing endi wae. Kita duwe kapabilitas situs web lan app sing bisa dilebokake karo media sosial Facebook lan Instagram. Kanthi iki, proses pesenan sakabehe rampung

InboxAware: Plasma Inbox Placed, Deliverability lan Reputation Monitoring

Ngirim email menyang kothak mlebu terus dadi proses sing frustrasi kanggo bisnis sing sah amarga spammer terus nyiksa lan ngrusak industri kasebut. Amarga gampang banget lan murah kanggo ngirim email, spammer bisa langsung mlumpat saka layanan menyang layanan, utawa malah skrip sing dikirim saka server menyang server. Panyedhiya layanan internet (ISP) dipeksa ngotentikasi pengirim, nggawe reputasi nalika ngirim alamat IP lan domain, uga mriksa ing saben

KTT Agensi Media Sosial | Konferensi Online Gratis | 23 Juni 2021

Beda karo webinar tradisional, Agensi KTT bakal rumangsa kaya kedadeyan pribadi sing ora kejawab. Wiwit bisa ngobrol kanthi pasuryan karo pamicara sawise presentasi, nganti rapat lan ngobrol karo pamiarso liyane, bakal ana akeh kesempatan kanggo wektu gaib. Ing ngisor iki mung sawetara topik ing agenda: Cara Nggawe Sistem Sales Scalable kanggo Agensi Sampeyan - Gabung karo Lee Goff nalika nutupi 4

Piwulang sing Sinau: Platform Media Sosial lan Adopsi Massa Blockchain

Wiwitan pamblokiran minangka solusi kanggo ngamanake data minangka pangowahan sing olèh. Luwih-luwih saiki, amarga platform media sosial nggunakake anané nyebar kanggo nyiksa privasi masarakat kanthi terus-terusan. Iku kasunyatane. Kasunyatan sing narik kawigaten masarakat ing sawetara taun kepungkur. Mung taun kepungkur, Facebook ngalami geni amarga nyalah gunakake data pribadi 1 yuta pangguna ing Inggris lan Wales. Raksasa media sosial pimpinan Mark Zuckerberg

OwnBackup: Pemulihan Bencana, Tanduran kothak wedhi, lan Arsip Data kanggo Salesforce

Pirang-pirang taun kepungkur, aku wis pindhah otomatisasi pemasaran menyang platform sing cukup misuwur lan diadopsi (dudu Salesforce). Timku ngrancang lan nggawe sawetara kampanye asuhan lan kita pancen wiwit ngarahake lalu lintas utama ... nganti ana bencana. Platform kasebut nindakake upgrade utama lan kanthi ora sengaja ngilangi sawetara data pelanggan, kalebu kita. Nalika perusahaan duwe perjanjian level layanan (SLA) sing njamin uptime, perusahaan ora duwe cadangan