LinkedIn Spark: Komunitas Penjualan Kick-Start | 11 Februari 2021 | Online Gratis

Wacan: <1 menit LinkedIn Spark minangka acara virtual anyar sing mbukak kanggo kabeh profesional ing komunitas sales ing LinkedIn global. Kaya dene akeh sampeyan, LinkedIn wis nyepetake akselerasi adol virtual kanthi sinau lan ngetrapake praktik ing dalan. Lan dheweke wis ngrungokake jutaan wong ing komunitas adol sing uga adaptasi karo proses sales virtual. Nalika owah-owahan pasuryan industri kita asring rumangsa ora bisa diatasi, obrolan kita

Kepiye Tim Kreatif Nggawe Scorecard Eksekutif Kanggo Nduduhake Nilai Kanggo C-Suite

Wacan: 4 menit Konten kreatif sing bermutu penting banget kanggo pemasaran digital. Iki minangka bahan bakar otomatisasi pemasaran, pariwara digital, lan media sosial. Nanging, senadyan peran konten kreatif sing dieksekusi, nggawe c-suite tertarik karo karya sing ditindakake minangka tantangan. Sawetara pimpinan ndeleng ringkes awal, lan umume ndeleng asil, nanging sawetara wong ngerti apa sing kedadeyan. Ana akeh perkara sing ana ing mburi: prioritas proyek, keseimbangan sumber daya desain,

Endi Host, Sindikasi, Nuduhake, Ngoptimalake, Lan Promosi Podcast Sampeyan

Wacan: 10 menit Taun kepungkur yaiku taun podcasting dadi populer. Kasunyatane, 21% wong Amerika sing umure luwih saka 12 taun ujar manawa padha ngrungokake podcast ing wulan pungkasan, sing terus saya mundhak saka taun saka 12% saham ing 2008 lan aku mung ndeleng jumlah iki terus saya akeh. Dadi apa sampeyan wis mutusake kanggo miwiti podcast dhewe? Dadi, ana sawetara perkara sing kudu dipikirake dhisik - ing endi sampeyan bakal dadi tuan rumah

Cara Nggawe Kampanye kanthi Adeg Cuaca Kanthi Cepet Ora Katrampilan Coding

Wacan: 6 menit Sawise adol Jumuah Ireng, kegelisahan blanja Natal, lan adol pasca Natal, kita lagi mangsuli mangsa adol sing paling mboseni - adhem, abu-abu, udan lan salju. Wong-wong padha lungguh ing omah, tinimbang mlaku-mlaku ing mall. Panaliten dening ekonom ing taun 2010, Kyle B. Murray, ngandhakake manawa cahya srengenge bisa nambah konsumsi lan kemungkinan nggunakake. Semono uga, yen mendhung lan adhem, kemungkinan ngentekake mbuwang sithik. Menapa malih, ing

Transformasi Digital: Nalika CMO lan CIO gabung, Kabeh Wong Menang

Wacan: 3 menit Transformasi digital dipercepat ing taun 2020 amarga kudu. Pandemi iki ndadekake protokol jarak jauh sosial perlu lan ningkatake riset produk online lan tuku kanggo bisnis lan konsumen. Perusahaan sing durung duwe kehadiran digital sing kuat kepeksa berkembang kanthi cepet, lan para pimpinan bisnis pindhah kanthi nggunakake arus data interaksi digital sing digawe. Iki bener ing ruang B2B lan B2C: Pandemi kasebut bisa uga duwe peta dalan transformasi digital sing maju kanthi cepet