Issuu: Alat kanggo Marketing, Ora Mung Majalah

Issuu asring digandhengake karo industri majalah papan perlindungan online sing berkembang, majalah mode sing berkembang, lan klompok minat ceruk liyane. Nanging Issuu, kanthi buku flip PDF sing gampang digawe, bisa uga dadi alat pangembangan pemasaran & bisnis sing ora bisa diuntungake. Ing KA + A, nalika terus ngembangake basis klien, Issuu wis dadi saluran kanggo nuduhake karya karo wong-wong ing saindenging negara. Diwiwiti karo buku portofolio sing wis dirancang lan dicithak ing batch cilik nggunakake Blurb