Transformasi Digital: Nalika CMO lan CIO gabung, Kabeh Wong Menang

Transformasi digital dipercepat ing taun 2020 amarga kudu. Pandemi iki ndadekake protokol jarak jauh sosial perlu lan ningkatake riset produk online lan tuku kanggo bisnis lan konsumen. Perusahaan sing durung duwe kehadiran digital sing kuat kepeksa berkembang kanthi cepet, lan para pimpinan bisnis pindhah kanthi nggunakake arus data interaksi digital sing digawe. Iki bener ing ruang B2B lan B2C: Pandemi kasebut bisa uga duwe peta dalan transformasi digital sing maju kanthi cepet

Mikir maneh Jangkauan Pemasaran B2B? Mangkene Cara Pilih Kampanye Menang

Nalika para pemasar nyetel kampanye kanggo nanggepi kejatuhan ekonomi saka COVID-19, luwih penting tinimbang sadurunge ngerti cara milih pemenang. Metrik sing fokus ing penghasilan ngidini sampeyan nyedhiyakake kanthi efektif.

Ing taun 2018, Data Bakal Menehi Ekonomi Wawasan Anyar

Prospek intelijen buatan (AI) ngganti kabeh sing nyebabake akeh pemasaran ing 2017, lan bakal terus ing 2018 lan taun ngarep. Inovasi kaya Salesforce Einstein, AI komprehensif pisanan kanggo CRM, bakal menehi profesional sales luwih dhisik babagan kabutuhan pelanggan, mbantu agen dhukungan ngrampungake masalah sadurunge para pelanggan ngerteni lan nggawe marketing nggawe pengalaman dadi derajat sing durung bisa ditindakake sadurunge. Perkembangan kasebut minangka pinunjul utama a

4 Revelations Sampeyan Bisa Nggawe Data Salesforce

Dheweke ujar yen CRM mung migunani kaya data ing njero. Yuta-yuta pemasar nggunakake Salesforce, nanging sawetara duwe pangerten sing mantep babagan data sing ditarik, metrik apa sing kudu diukur, asale saka endi, lan sepira kapercayane. Nalika pemasaran terus dadi data-driven liyane, iki nambah kebutuhan kanggo ngerti apa sing kedadeyan ing mburi layar karo Salesforce, uga alat liyane. Mangkene papat sebab kenapa