3 Babagan sing Bakal Ditimbang Kanthi Pangowahan Iklan Teks Google

Iklan teks (ETAs) Google sing ditambahi resmi urip! Format iklan dhisik seluler sing luwih dawa saiki mbukak ing kabeh piranti kanthi format iklan standar sing ramah desktop - nanging mung saiki. Wiwit tanggal 26 Oktober 2016, pengiklan ora bakal bisa nggawe utawa ngunggah pariwara teks standar. Pungkasane, iklan kasebut bakal dadi riwayat riwayat telusuran mbayar lan ilang saka kaca asil telusuran sampeyan kabeh. Google wis menehi pengiklan