9 Cara Nglancarake Acara B2B karo Tech Event

Anyar Ing Tumpukan Martech Sampeyan: Perangkat Lunak Manajemen Acara Perencana acara lan pemasar kudu akeh sing kudu diolah. Nemokake pamicara sing apik, ngatur konten sing apik tenan, adol sponsor, lan ngirim pengalaman pamiarsa sing luar biasa kalebu persentase cilik saka kegiyatan saben dina. Nanging, kegiatan kasebut mbutuhake wektu akeh. Mula, panitia acara B2B saya nambah Event Tech menyang tumpukan Martech. Ing CadmiumCD, luwih suwe 17 taun nggawe lan polesan