Katentuan Pangginaan supados langkung Service

Nalika nggunakake situs iki, sampeyan setuju sampeyan ngerti kabijakan lan sampeyan setuju.

  • Situs iki ora bakal tanggung jawab kanggo konten lan kegiatan sing digawe pangguna ing situs iki.
  • Sampeyan ngakoni lan setuju manawa kabeh konten (teks lan media) sing ditularake publik utawa pribadi minangka tanggung jawab individu sing ngirim konten, dudu situs iki.
  • Situs iki duwe hak kanggo nambah, mbusak utawa ngganti fitur apa wae ing situs kasebut sawayah-wayah tanpa ana kabar utawa tanggung jawab.
  • Sampeyan tanggung jawab kanggo kegiyatan kanthi online lan rahasia informasi sampeyan.
  • Situs iki duwe hak kanggo ngilangi konten sing tundhuk pengunjung pornografi, rasisme, keanehan, kekerasan, sengit, fitnah, utawa sing ora duwe nilai substansial.
  • Situs iki duwe hak kanggo mbusak diskusi sing nyerang lan ora cocog.
  • Promosi mandiri spam lan terang-terangan ora bisa ditoleransi ing situs iki lan bakal dicopot.
  • Sampeyan ora bisa nggunakake situs iki kanggo nyebar utawa ngirim barang utawa informasi ilegal utawa ngirim menyang situs sing nindakake kegiatan kasebut.
  • Tanggung jawab sampeyan mriksa file sing didownload babagan virus, trojan, lsp.
  • Sampeyan tanggung jawab kanggo tumindak lan kegiatan ing situs iki, lan bisa uga nglarang pangguna sing nglanggar Ketentuan Layanan.
  • Sampeyan tanggung jawab nglindhungi komputer. Disaranake nginstal program proteksi virus sing bisa dipercaya.
  • Situs iki nggunakake sawetara Analytics alat kanggo nganalisa pengunjung lan lalu lintas. Informasi iki digunakake kanggo nambah konten situs.

Kabeh konten sing diwenehake ing blog iki mung kanggo informasi. Sing duwe blog iki ora ngandhani babagan akurasi utawa kasampurnan informasi apa wae ing situs iki utawa ditemokake kanthi ngetutake link ing situs iki. Pamilik ora tanggung jawab kanggo kesalahan utawa ngilangi informasi iki uga ora kasedhiya kanggo informasi iki. Pemilik ora tanggung jawab kanggo kerugian, ciloko, utawa kerusakan saka tampilan utawa panggunaan informasi iki. Syarat lan katemtuan panggunaan iki bisa diganti kapan wae lan tanpa ana kabar.