eHarmony Nggawe Situs Nggawe Cocog kanggo Pakaryan… Srsly

Situs telusuran kerja minangka repes lusin. Ana akeh sing sawetara uga nyoba mbedakake awake dhewe kanthi ngaku, "eHarmony" kanggo kerja. Miturut Dr. Neil Clark Warren, pangadeg eHarmony, "Dheweke ora." Saiki perusahaane duwe produk sing sah kanggo mbuktekake lan luwih cerdas lan canggih tinimbang sing sampeyan kira. Warren lan tim produke ngluncurake Karir Tinggi dening eHarmony ing