Ngenalake Pabrik Kreatif: Iklan Seluler Bakal Luwih gampang

Iklan seluler tetep dadi salah sawijining sektor ekonomi pemasaran global sing berkembang paling cepet lan nantang. Miturut agensi tuku iklan Magna, pariwara digital bakal ngluwihi pariwara TV tradisional ing taun iki (amarga umume iklan seluler). Ing taun 2021, pariwara seluler bakal nambah dadi $ 215 milyar, utawa 72 persen saka total anggaran iklan tuku digital. Dadi, kepiye merek sampeyan bisa katon rame? Kanthi AI nargetake komoditas mung cara