Rawuhé Marketing Immersive, Jurnalisme, lan Pendidikan

Kasunyatan virtual lan ditambah bakal duwe peran luwih gedhe ing mangsa ngarep. TechCrunch prédhiksi manawa AR seluler kemungkinan bakal dadi pasar $ 100 milyar sajrone 4 taun! Ora masalah manawa sampeyan kerja ing perusahaan teknologi canggih, utawa ing ruang pamer sing adol mebel kantor, bisnis sampeyan bakal entuk bathi kanthi pengalaman pemasaran sing nyenyet. Apa bedane VR lan AR? Virtual reality (VR) minangka rekreasi digital ing

3 Alesan kanggo Ngembangake Reach Marketing karo Video

Video minangka salah sawijining alat pemasaran paling kuat ing gudang senjata kanggo nggedhekake jangkauan pemasaran, nanging asring diduga, kurang digunakake lan / utawa dingerteni. Ora ana pitakonan manawa produksi konten video medeni. Piranti bisa larang; proses editing sing akeh wektu, lan nemokake kapercayan ing ngarep kamera ora mesthi gampang. Matur nuwun sanget amarga kita saiki duwe akeh pilihan sing bisa ngatasi tantangan kasebut. Smartphone paling anyar nawakake video 4K, editing