Kirim Panjenengan Martech Zone artikel

Aja takon apa sampeyan bisa ngirim artikel, cukup kirim artikel ing kene. Aku ora duwe wektu kanggo mriksa panjaluk.

Aku duwe paket mbayar kanggo nggampangake jangkauan merek uga kasedhiya:

Paket Influencer

Pandhuan:

  • Yen tujuan sampeyan yaiku backlinking, mangga lunga.
  • Kudu ana gandhengane karo teknologi pemasaran. Ora warta perusahaan, promosi, utawa investasi
  • Spesifikasi: 700 nganti 2,000 tembung, jelasake masalah, praktik paling apik kanggo ngrampungake masalah, lan ringkesan solusi sampeyan. Kalebu tautan sing bisa njupuk langkah sabanjure - demo, download, lsp.
  • Screenshot, diagram, logo, lan video kabeh disaranake (paling ora siji).
  • Kutipan saka pangadeg utawa pamimpin pamikir ing perusahaan kasebut minangka sentuhan sing apik.
  • Kasus panggunaan utawa crita pelanggan pancen kuat.
  • Yen sampeyan pengin dadi pengarang, kita kudu duwe alamat email sing bener kanggo panganggit (dudu perusahaan PR) lan dheweke kudu ndhaptar foto ing Gravatar utawa foto kalebu.
  • Sampeyan bebas nyakup panggilan balik menyang situs kanggo demo, download, lan liya-liyane. Ayo ngerti.
  • Yen sampeyan pengin nggabungake alat, ayo ngerti. Kita duwe sawetara alat kanthi perjanjian rujukan menyang perusahaan kasebut.
  • Mangkene conto kuat sing bisa ditindakake Piranti Lunak Undhang-undhang.
  • Kita bebas nyunting isi, format, mbusak, nganyari, pangalihan, utawa nindakake tindakan liya supaya bisa njaga publikasi sing berkualitas kanggo para pamiarsa.
Artikel Submission
Sadurunge Sampeyan Kirim
Kanthi ngirim formulir iki, sampeyan setuju karo KABEH saka ngisor iki.
Jenengmu
Jenengmu
First
Last
Iki perusahaan, produk, utawa layanan sing pengin dipromosikan nganggo artikel iki.
Kaca tujuan sing sampeyan pengin maca.
Apa sampeyan kalebu artikel nyata?
Kabeh artikel kudu 100% asli lan ora dikirim ing situs liyane. Sampeyan uga kudu nyakup jeneng penulis, alamat email, lan headshot.
Pengarang Jeneng
Pengarang Jeneng
First
Last
Byline penulis ora bakal ditampa tanpa alamat email langsung penulis. Ora ana pangecualian. Disaranake supaya akun gravatar.com uga disiyapake supaya gambar penulis ditampilake ing email kita.
2 nganti 4 ukara.
Ukuran unggahan maksimal: 50 MB
Sembarang artikel byline mbutuhake jeneng asli, alamat email langsung menyang penulis, headshot, lan biografi ukara 2 nganti 4 ukara. Kita uga bisa nyakup alamat profil sosial. Tulung zip lan upload.
Yen sampeyan menehi tawaran babagan artikel sampeyan, sampeyan bakal entuk tanggapan sing luwih apik. contone. Gunakake kode MARTECHZONE kanggo diskon 10%. Mangga wenehi link tujuan.
Yen sampeyan duwe program afiliasi sing bisa digabung, kita luwih seneng nerbitake iki.