Apa Ritel Taun 2018 Mati? Mangkene Cara Ngirit

Bocah-bocah lan bocah-bocah padha sedih amarga ambruk saka Mainan 'R' Us, sawijining industri sing kuwat lan rantai ritel pungkasan sing fokus ing dolanan. Pengumuman penutupan toko ngilangi kabeh pangarep-arep manawa raksasa ritel - papan nostalgia kanggo wong tuwa, karajan sing apik banget kanggo bocah-bocah - bisa disimpen. Sing luwih sedih yaiku Mainan 'R' Us bisa disimpen. Superstore Simpenan dolanan dadi korban