Amplero: Cara sing luwih cerdas kanggo Ngurangi Pelanggan

Nalika nyuda pilihan pelanggan, ilmu luwih kuat yen ana ing wawasan prilaku sing sugih. Minangka pemasar, kita nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo ngerti kepiye tumindake pelanggan lan kenapa dheweke lunga, supaya kita bisa nyegah. Nanging sing asring dipikolehi para pemasar yaiku panjelasan sing luwih apik tinimbang prediksi risiko kesehatan sing nyata. Dadi, kepiye sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut? Kepiye ramalan sampeyan sapa

Pemasar lan Pembelajaran Mesin: Luwih Cepet, Gampang, Efektif

Wis puluhan taun tes A / B digunakake para pemasar kanggo nemtokake efektifitas tawaran kanggo nyetir tarif respons. Pemasar nyedhiyakake rong versi (A lan B), ngukur tingkat respons, nemtokake pemenang, lan banjur menehi tawaran kasebut menyang kabeh wong. Nanging, ayo diadhepi. Cara iki alon-alon, nyusahake, lan akurat banget - luwih-luwih yen sampeyan aplikasi ing seluler. Sing sejatine dibutuhake para pemasar seluler yaiku cara kanggo nemtokake tawaran sing pas