"Pelanggan Pertama" Kudu Mantra

Nggunakake kekuwatan teknologi pemasaran canggih sing kasedhiya minangka langkah sing apik kanggo bisnis, nanging mung yen sampeyan ngelingi pelanggan. Wutah bisnis gumantung karo teknologi, iki minangka kasunyatan sing ora dibantah, nanging sing luwih penting tinimbang piranti utawa piranti lunak apa wae sing sampeyan adol. Ngenalke pelanggan yen dudu wong liya, ana masalah, nanging volume data sing bisa digunakake

Napa Martech minangka Imperatif Strategis kanggo Pertumbuhan Bisnis

Teknologi pemasaran wis saya maju sajrone dasawarsa pungkasan, apa maneh taun-taun kasebut. Yen sampeyan durung nangkep Martech, lan kerja ing marketing (utawa adol), luwih becik sampeyan mlebu sadurunge sampeyan ditinggalake! Teknologi pemasaran anyar menehi kesempatan bisnis kanggo nggawe kampanye pemasaran sing efektif lan bisa diukur, nganalisa data pemasaran kanthi real-time, lan ngotomatisasi pemasaran supaya bisa nambah konversi, produktivitas lan ROI, nalika nyuda biaya, wektu lan inefisiensi.