Data Pemasaran: Kunci Kanggo Meneng ing taun 2021 lan Beyond

Ing jaman saiki, ora ana alesan kanggo ora ngerti sapa sing kudu dipasarake produk lan layanan, lan apa sing dikarepake pelanggan. Kanthi ana basis data pemasaran lan teknologi sing didhasarake data liyane, musna yaiku dina pemasaran sing ora dipilih, ora dipilih, lan umum. Perspektif Sejarah Singkat Sadurunge 1995, pemasaran biasane ditindakake liwat surat lan pariwara. Sawise taun 1995, kanthi ana teknologi email, pemasaran dadi luwih spesifik. Iku