Bali menyang Sizzle: Kepiye Pemasar E-Commerce Bisa Gunakake Kreatif Kanggo Ngoptimalake Pengembalian

Nganyari privasi Apple kanthi dhasar ngganti cara para pemasar e-commerce nindakake pakaryan. Ing sasi wiwit nganyari dirilis, mung persentase cilik saka pangguna iOS sing wis milih kanggo nelusuri iklan. Miturut nganyari Juni paling anyar, udakara 26% pangguna aplikasi global ngidini aplikasi kanggo nglacak ing piranti Apple. Angka iki luwih murah ing AS mung 16%. BusinessOfApps Tanpa idin sing jelas kanggo nglacak aktivitas pangguna ing ruang digital, akeh