JungleCon | Konferensi Virtual Gratis Kanthi Ahli Penjualan Amazon | 5-6 Mei 2021

Miwiti perjalanan sampeyan menyang sukses ing Amazon karo JungleCon, konferensi penjual Jungle Scout sing pertama. JungleCon bakal nampilake presentasi, tutorial, lan wawasan eksklusif saka para ahli adol Amazon. Upgrade strategi penjualan sampeyan lan bisnis sampeyan dadi luwih dhuwur. Apa JungleCon gratis? JungleCon minangka konferensi virtual rong dina gratis, nanging sampeyan kudu ndhaptar supaya bisa melu. Apa sampeyan butuh langganan Jungle Scout kanggo rawuh ing JungleCon? Sampeyan ora butuh rencana Pramuka Jungle kanggo rawuh ing JungleCon. Pilih sesi

Webinar: COVID-19 lan Eceran - Strategi sing Bisa Ditindakke kanggo Maksimalake Investasi Cloud Marketing

Ora ana sangsi manawa industri ritel wis rusak amarga pandemi COVID-19. Nanging minangka pelanggan Marketing Cloud, sampeyan duwe kesempatan sing ora ana pesaing. Pandemi iki nyepetake adopsi digital lan tindak tanduk kasebut bakal terus tuwuh nalika ekonomi pulih. Ing webinar iki, kita bakal nyedhiyakake 3 taktik jembar lan 12 inisiatif khusus kanggo organisasi sing kudu prioritas dina iki - ora mung bisa bertahan saka krisis iki, nanging uga bisa maju

Nggawe Plancongan Pengalaman Pelanggan ing Fintech | Ing Webinar Penjualan Permintaan

Amarga pengalaman digital terus dadi fokus utama kanggo perusahaan Layanan Keuangan, lelungan pelanggan (touchpoint digital khusus sing kedadeyan ing saindenging saluran) minangka dhasar pengalaman kasebut. Mangga gabung karo kita nalika nyedhiyakake pemahaman babagan cara nggawe lelungan dhewe kanggo akuisisi, onboarding, retensi, lan nambah nilai karo prospek lan pelanggan. Kita uga bakal ndeleng lelungan sing paling pengaruh sing ditrapake karo para pelanggan. Tanggal lan Wektu Webinar Iki minangka