Acara Pemasaran

Konferensi mbesuk, konferensi virtual, webinar lan acara pemasaran liyane sing disenengi Martech Zone

  • Perjalanan Pelanggan Fintech Webinar Salesforce

    Nggawe Plancongan Pengalaman Pelanggan ing Fintech | Ing Webinar Penjualan Permintaan

    Amarga pengalaman digital terus dadi fokus utama kanggo perusahaan Layanan Keuangan, perjalanan pelanggan (titik sentuhan digital pribadi sing kedadeyan ing saluran) minangka dhasar pengalaman kasebut. Mangga gabung karo kita amarga menehi wawasan babagan carane ngembangake perjalanan sampeyan dhewe kanggo akuisisi, onboarding, retensi, lan nambah nilai karo prospek lan pelanggan. Kita uga bakal ndeleng…