E-mail Desain ulang: 6 Fitur sing Perlu Mikir maneh

Gumantung karo sing sampeyan takoni, email wis ana udakara 30 nganti 40 taun. Regane jelas, kanthi aplikasi sing kalebu ing aspek sosial lan profesional ing urip. Nanging sing katon jelas yaiku teknologi e-mail sing ketinggalan jaman. Akeh cara, e-mail digawe maneh supaya tetep relevan karo kebutuhan pangguna saiki. Nanging sepira kerepe sampeyan bisa mikir apa-apa sadurunge sampeyan ngakoni manawa wis wancine wis kliwat?