Return on Investment (ROI) Platform Otomatisasi Pemasaran

Taun ngarep, Otomatisasi Marketing dadi 30 taun! Ya, sampeyan maca kanthi bener. Lan sanajan kayane saiki teknologi ing endi-endi cukup enom kanggo isih duwe kukul, kasunyatane yaiku platform otomasi pemasaran (MAP) saiki wis omah-omah, duwe anak kirik, lan bakal miwiti kulawarga kanthi cepet. Ing laporan panelitian paling anyar saka Demand Spring, kita saiki nemokake babagan teknologi otomasi pemasaran saiki. Kita nemokake manawa meh setengah organisasi isih berjuang tenan