5 Alat Apik tenan kanggo Minimalis Pemasaran Konten

Aku nganggep aku minimalis ing pemasaran konten. Aku ora seneng tanggalan, jadwal lan alat sing rumit - kanggo kula, proses kasebut nggawe luwih rumit tinimbang sing kudu dilakoni. Ora preduli, dheweke nggawe para pemasar konten kaku. Yen sampeyan nggunakake alat rencana tanggalan konten 6 wulan — sing dibayar perusahaan - sampeyan bakal duwe kewajiban kanggo tetep ngrampungake kabeh rincian rencana kasebut. Nanging, para pemasar konten sing paling apik lincah, siyap ngowahi konten minangka jadwal