Kepiye Nggawe Yuta Dolar Bisnis B2B Kanthi Video LinkedIn

Video wis entuk tugas minangka salah sawijining alat pemasaran paling penting, kanthi 85% bisnis nggunakake video kanggo nggayuh target pemasaran. Yen mung ndeleng pemasaran B2B, 87% pemasar video nggambarake LinkedIn minangka saluran sing efektif kanggo nambah tarif konversi. Yen wirausahawan B2B ora nggunakake kesempatan iki, mula bakal ilang. Kanthi nggawe strategi merek pribadi sing fokus ing video LinkedIn, aku bisa nambah bisnis dadi luwih saka