COVID-19: Deleng Strategi Program Kasetyan kanggo Bisnis

Coronavirus wis ngganggu dunia bisnis lan meksa saben bisnis supaya bisa ndeleng tembung kesetiaan sing anyar. Kasetyan Karyawan Coba kasetyan saka perspektif karyawan. Bisnis ngeculake karyawan kiwa lan tengen. Tingkat pengangguran bisa uga luwih saka 32% amarga faktor Coronavirus lan makarya saka omah ora bisa nampung saben industri utawa jabatan. Ngeculake karyawan minangka solusi praktis kanggo krisis ekonomi ... nanging ora nggawe kasetyan. COVID-19 bakal mengaruhi