Playbook Digital Sales & Era Penjualan Anyar

Ing lingkungan sade saiki, macem-macem tantangan bisa nyegah pimpinan penjualan supaya bisa mbantu tim supaya bisa nggayuh tujuwane. Wiwit rep sales anyar sing suwe saya suwe dadi sistem sing ora cocog, repetisi adol luwih akeh nggunakake tugas administratif lan luwih sithik anggone adol. Kanggo nyepetake tuwuhing, nyuda efisiensi ing sawijining organisasi lan nyuda omzet ing penjualan, pimpinan penjualan kudu nggawe proses sing lincah lan adaptasi. Playbook Digital Sales minangka integral