E-commerce Global: Terjemahan Otomatis vs Mesin vs Wong kanggo Pelokalan

E-commerce lintas wates saya rame. Malah mung 4 taun kepungkur, laporan Nielsen nyaranake manawa 57% pembeli wis tuku saka pengecer jaban rangkah ing 6 wulan sadurunge. Ing wulan pungkasan COVID-19 global duweni pengaruh gedhe ing ritel ing saindenging jagad. Blanja bata lan mortir ambruk sacara signifikan ing AS lan Inggris, kanthi penurunan total pasar ritel ing AS taun iki dijangka bakal tikel kaping pindho