3 Tips kanggo Mbenerake Bingung Pemasaran karo Milenial

Apa sejatine millenial? Iki minangka pitakonan umum sing diajokake ing saindenging jagad. Kanggo sawetara wong, demografi iki minangka motivasi sing ora motivasi, malas lan ora bisa ditebak. Kanggo Odyssey, kita ndeleng dheweke minangka motivasi, mandhiri lan bisa diprediksi. Generasi tartamtu mesthi dikatutake dadi stereotip tartamtu lan inisiatif sing bisa narik kawigaten bisa dadi gampang. Generasi milenial ora beda, lan kita arep ngandhani yen milenial ora ana ukuran sing cocog. Personalisasi yaiku