Napa GDPR Apik kanggo Pariwara Digital

Amanat legislatif sing amba diarani Peraturan Perlindungan Data Umum, utawa GDPR, diwiwiti tanggal 25 Mei. Tenggat wektu kasebut akeh pemain pariwara digital sing gelut lan akeh liyane sing kuwatir. GDPR bakal menehi tol lan bakal ngasilake pangowahan, nanging pangowahan kasebut kudu dipasarake para pemasar digital, aja wedi. Pramila: Pungkasan Model Berbasis Piksel / Cookie Apik Kanggo Industri Kasunyatane wis suwe banget. Perusahaan wis nyeret sikile, lan