4 Prekara Pemasar Bisa Sinau saka Data Dina Ibu kanggo Ngapikake Kampanye Dina Bapak

Ora suwe bledug rampung saka kampanye Dina Ibu, mula para pemasar ngarahake perhatian menyang Dina Bapak. Nanging sadurunge nggawe kegiatan Dina Bapak dadi watu, apa para pemasar bisa sinau apa-apa saka upaya Dina Ibune sing bisa mbantu dheweke ningkatake penjualan ing wulan Juni? Sawise dianalisis kanthi tliti babagan data pemasaran lan penjualan Day Ibu 2017, kita yakin wangsulane ya. Ing wulan sadurunge Dina Ibu, tim kita nglumpukake data luwih akeh

E-commerce Takeaway saka gaweyan pemasaran awal musim semi

Sanajan musim semi lagi wae diwiwiti, para konsumen wis siyap-siyap miwiti proyek ndandani lan ngresiki omah musiman, apamaneh tuku lemari klambi anyar lan bali wujud sawise hibernasi musim salju. Semangat masarakat kanggo nyinau macem-macem kegiatan musim semi minangka pendorong utama kanggo iklan bertema musim semi, kaca landas, lan kampanye pemasaran liyane sing kita tingali wiwit wulan Februari. Bisa uga isih ana salju ing