Napa Sinau minangka Alat Keterlibatan Utama kanggo Pemasar

Kita wis ndeleng akeh marketing konten ing taun-taun pungkasan - meh kabeh wong entuk prahu. Nyatane, miturut Institut Pemasaran Konten, 86% pemasar B2B lan 77% pemasar B2C nggunakake pemasaran konten. Nanging organisasi cerdas nggunakake strategi pemasaran konten menyang level sabanjure lan nggabungake konten pembelajaran online. Ngopo Masyarakat wis keluwen babagan konten pendhidhikan, kepengin sinau luwih akeh. Miturut Laporan Wawasan sekitar, pasar global kanggo