Transformasi Penjualan Sampeyan Kanthi Pendekatan Multi-Threaded

Aku diundang kanggo melu diskusi panel ing Konferensi Produktivitas Penjualan Asosiasi Manajemen Penjualan ing Atlanta. Sesi kasebut fokus ing Transformasi Penjualan, kanthi panelis nyedhiyakake pamikiran lan wawasan babagan praktik paling apik lan faktor sukses kritis. Salah sawijining poin diskusi pertama nyoba nemtokake istilah kasebut dhewe. Apa Transformasi Penjualan? Apa kakehan lan bisa uga dienggo hyped? Konsensus umum yaiku, ora beda karo efektivitas penjualan utawa enablement,