Priksa Anyar Net Net: Ngenali lan Kirim Pimpinan Paling Apik ing Salesforce

Bisnis ngupayakake interpretasi data babagan para pelanggan lan apa sing dadi motivasi. Sampeyan meh ora bisa ndeleng alas saka wit-witan nalika ana wong sing fokus ing sistem rekor vs ngekstrak pemahaman sing migunani saka kabeh sinyal ing sistem sing beda-beda kayata Salesforce, Marketo lan Google Analytics, uga sumber sing ora terstruktur saka web. Sawetara perusahaan duwe sumber daya utawa keahlian kanggo ngambang data lan ngetrapake analitik sing bisa ditemtokake