Toko Facebook: Napa Usaha Kecil Kudu Ndhuwur

Kanggo bisnis cilik ing dunia ritel, pengaruh Covid-19 pancen angel banget kanggo wong-wong sing ora bisa adol kanthi online nalika toko fisik ditutup. Siji saka telung pengecer independen khusus ora duwe situs web sing nganggo e-commerce, nanging apa Toko Facebook nawakake solusi sederhana kanggo bisnis cilik supaya bisa adol online? Napa Jual ing Toko Facebook? Kanthi luwih saka 2.6 milyar pangguna saben wulan, kekuwatan lan pengaruh Facebook ora bisa diandharake lan ana luwih saka