JustControl.it: Otomatis Nglumpukake Data Atribusi ing Saluran

Pemasaran digital didhukung dening kabutuhan kustomisasi sing luwih gedhe: sumber data anyar, kombinasi kemitraan sing seger, tarif sing terus berubah, skenario UA sing canggih, lsp. Minangka kanggo masa depan industri kita, janjine bakal dadi tantangan lan granular. Pramila para profesional sing sukses lan kepengin bisa nggunakake pengaruh sing bisa ditindakake kanggo ngatasi kahanan rumit lan gambar sing rumit. Nanging, akeh alat sing ana isih menehi pendekatan 'siji-ukuran-kabeh-kabeh' sing ketinggalan jaman. Ing framework pisanan iki, kabeh