Generasi Informasi: Nggayuh Milenium Kanthi Pendekatan sing Didhukung Data

Miturut survey anyar dening Zillow, para milenial nglampahi luwih akeh wektu kanggo nggoleki, blanja kanggo pilihan sing paling apik lan mbandhingake rega sadurunge tuku. Lan nalika konsumen anyar sing duwe informasi anyar iki nuduhake pergeseran utama kanggo merek lan perusahaan, nanging uga menehi kesempatan emas. Nalika akeh pemasar wis ngalihake campuran pemasaran supaya fokus ing kegiatan digital, penting banget kanggo njupuk keuntungan saka data sing padha karo data saiki