Sing kudu dingerteni para Pemasar babagan Nglindhungi Properti Intelektual

Amarga pemasaran - lan kabeh kegiyatan bisnis liyane - wis saya gumantung karo teknologi, nglindhungi properti intelektual dadi prioritas utama kanggo perusahaan sing sukses. Pramila saben tim pemasaran kudu ngerti dhasar hukum kekayaan intelektual. Apa sing diarani Intelektual? Sistem hukum Amerika nyedhiyakake hak lan perlindungan tartamtu kanggo pamilik properti. Hak-hak lan perlindungan kasebut ngluwihi wates kita liwat perjanjian perdagangan. Properti intelektual bisa dadi produk pikiran