3 Babagan Run-DMC Ngajar Aku Babagan Media Sosial

Nelpon kula minangka produk pendhidhikan seni liberal, nanging aku yakin manawa pandangan jagad kudu diwenehake dening akeh sumber lan pengalaman. Maca buku paling anyar dening ahli ing bidang sampeyan pancen apik. Mupangatake akeh postingan blog lan artikel warta babagan industri sampeyan. Hadirin konferensi lan ngrampungake presentasi kanggo ningkatake karir sampeyan luwih becik. Nanging penting uga kanggo ndeleng njaba orbit biasa

Iki minangka Zeitgeis Paling Apik ing Taun iki

Aku ngarep-arep banget nalika ngenteni tekane Google Zeitgeist saben taun. Ora mung amarga aku asring ngandhani, nanging uga minangka perawatan tahunan sing hebat kanggo dipikirake babagan telusuran wiwit setaun kepungkur.

Bocah-bocahe Aja Tweet

Udakara rong pertiga saka kelasku durung nate nggunakake utawa malah nyawang Twitter. Akeh sing ora ngerti apa sejatine utawa apa sebabe.

Swarga Dashboard: Pusat Kontrol Konten lan Iklan

Kanthi akeh layanan sing pengin digatekake, lan akeh outlet online sing bisa dikendhaleni, umur nggunakake siji piranti lunak kanggo nggayuh siji tujuan tartamtu wis mati kaya Dillinger. Minangka pemasar, kita ngarep-arep bisa milih iklan Facebook, telusuran mbayar, SEO, Twitter, blog, komentar, obrolan… dhaptar kasebut terus.

Pengembangan Konten kanggo Ngembangake Kepercayaan

Kurasi konten nyiyapake lapisan editorial nalika ngirim warta lan informasi liyane. Penyunting manungsa milih crita sing "kudu" dingerteni para pangguna, minangka alternatif kanggo mbanjiri konten sing dipilih kanthi algoritma sing "pengin" dingerteni para pangguna.

Google Tiwas Star Analytics Google

Google, panyedhiya telusuran utama lan tenaga jaran ing mburi lalu lintas web Google Analytics sing populer Analytics alat, bakal ngidini pangguna supaya ora dilacak karo alat dhewe.

Rencana ngrancang Rencana kanggo Media Sosial

Nalika nggabungake strategi konten lan media sosial, siji tugas sing paling penting yaiku nggawe platform lan layanan sing paling migunani kanggo kabutuhan sampeyan.

Aligning Digital lan Tradhisional: Babagan Cilik

Manungsa waé babagan detail lan aliran komunikasi sing tetep penting ing sembarang perusahaan gedhe utawa cilik. Kesalahan sing salah sing nyebabake kesalahan tipografi bisa uga ana pengaruh sing gedhe.