Cara Nguatake Tuku Pos Sales Sampeyan Kanthi Strategi Retensi Pelanggan sing Efektif

Supaya bisa urip lan urip ing bisnis, pamilik bisnis kudu nggunakake akeh teknik lan taktik. Strategi retensi pelanggan kritis amarga luwih efektif tinimbang strategi pemasaran liyane nalika nambah bathi lan ngasilake investasi pemasaran sampeyan. Entuk pelanggan anyar regane limang tikel luwih akeh tinimbang karo pelanggan sing wis ana. Nambah penylametan pelanggan kanthi 5% bisa nambah bathi saka 25 dadi 95%. Tingkat kasile adol menyang pelanggan