Media Sosial ing dalan kanggo umur dawa miturut GDPR

Luangake dina mlaku-mlaku ngubengi London, New York, Paris utawa Barcelona, ​​nyatane, kutha apa wae, lan sampeyan bakal duwe alesan yen sampeyan ora nuduhake ing media sosial, kedadeyan kasebut ora kedadeyan. Nanging, konsumen ing Inggris lan Prancis saiki nuduhake kabeh masa depan media sosial sing beda-beda. Riset mbukak prospek surem kanggo saluran media sosial amarga mung 14% konsumen yakin manawa Snapchat isih bakal ana sajrone dasawarsa.