Strategi E-commerce Multichannel kanggo Musim Liburan sing Ngganti

Gagasan Black Friday lan Cyber ​​Monday minangka dina blitz siji-siji wis ganti taun iki, amarga pengecer gedhe ngiklanake tawaran Black Friday lan Cyber ​​Monday ing saindhenging wulan November. Asile, dadi kurang babagan ngatasi transaksi siji-dina dadi kothak mlebu sing wis rame, lan liyane babagan nggawe strategi lan hubungan jangka panjang karo para pelanggan sajrone musim liburan, ndeleng kesempatan e-commerce sing tepat ing wayah sing pas