Kepiye Teknologi OTT Nggawe TV Sampeyan

Yen sampeyan wis nate nonton seri TV ing Hulu utawa ndeleng film ing Netflix, mula sampeyan nggunakake konten sing over-the-top lan bisa uga durung sadhar. Biasane diarani OTT ing komunitas siaran lan teknologi, konten iki kalebu panyedhiya TV kabel tradisional lan nggunakake Internet minangka kendaraan kanggo streaming konten kaya episode Stranger Things paling anyar utawa ing omahku, yaiku Downton Abbey. Ora mung OTT