Kepiye Realita Augmented Bisa Nggawe Pemasaran Influencer?

COVID-19 wis ngowahi cara blanja. Kanthi pandemi sing ana ing njaba, konsumen luwih milih terus tuku barang kanthi online. Pramila konsumen luwih akeh nggawe pengaruh kanggo video babagan apa wae wiwit nyoba lipstik nganti main game video favorit. Kanggo luwih lengkap babagan efek pandemi babagan pemasaran lan rega influencer, waca panelitian pungkasan. Nanging kepiye cara kerja kanggo item sing kudu katon