Smartfile: Daftar putih Solusi File Gedhe Sampeyan

Apa sampeyan miwiti bisnis anyar, utawa ngluncurake produk anyar, pitakon pisanan sing kudu sampeyan takon yaiku, "Sapa pasar / pelangganku"? Rasane gampang, bener? Sadurunge ngrampungake babagan kita yen gagal mangsuli pitakon kasebut kanthi bener, keparenga aku menehi rong lapangan bisnis rong ukara: SmartFile (yaiku kita) minangka perusahaan file sharing sing dirancang kanggo bisnis. Kita nawakake bisnis kanthi merek kanthi aman kanggo ngirim lan nampa file kanthi gampang. Nalika