Streak: Atur Pipa Penjualan ing Gmail Kanthi CRM Fitur Lengkap Iki

Sawise nggawe reputasi apik lan mesthi nggarap situs, pidhato, tulisan, wawancara, lan bisnis ... nomer tanggepan lan tindak lanjut sing kudu daklakoni kanthi asring. Aku ora yakin manawa aku kelangan kesempatan sing apik amarga aku ora ngetutake prospek kanthi tepat wektu. Nanging, sing dadi masalah yaiku rasio tutul sing kudu daklakoni kanggo nemokake kualitase

Cara Nggawe Budaya sing Didhukung Data kanggo Nambah Dhasar Perusahaan

Ing taun kepungkur ana implikasi ing industri, lan sampeyan kemungkinan bakal ngalami owah-owahan kompetitif. Kanthi CMO lan departemen pemasaran mbalekake saka taun mbuwang skala, ing endi sampeyan investasi dolar pemasaran taun iki bisa nduwe posisi maneh ing pasar. Saiki wayahe nandur modal ing solusi teknologi adhedhasar data sing bener kanggo mbukak kunci wawasan pemasaran sing luwih apik. Dudu ruang tamu sing beda-beda kanthi perabotan sing beda-beda kanthi warna sing wis dipilih sing bentrok (solusi ing rak)

mPartikel: Ngumpulake lan Sambungake Data Pelanggan Liwat API lan SDK Aman

Klien anyar sing digunakake karo kita duwe arsitektur sing angel sing nambahi selusin platform uga luwih akeh titik entri. Asil kasebut ana ton duplikasi, masalah kualitas data, lan kesulitan ngatur implementasi luwih lanjut. Nalika pengin nambah luwih akeh, disaranake supaya ngenali lan ngetrapake Platform Data Pelanggan (CDP) kanggo ngatur kabeh titik entri data kanthi luwih apik menyang sistem, nambah akurasi data, tundhuk

Kasedhiya Tuku Mupangat Dilema: 7 Pertimbangan Kanggo Milih Sing Paling Apik Kanggo Bisnis Sampeyan

Pitakon apa arep nggawe utawa tuku piranti lunak minangka debat sing isih suwe ing antarane para ahli kanthi macem-macem pendapat ing internet. Opsi kanggo nggawe piranti lunak ing omah utawa tuku solusi sing disesuaikan karo pasar isih nggawe akeh keputusan nggawe bingung. Kanthi pasar SaaS saya apik banget kanthi ukuran pasar diprakirake tekan USD 307.3 milyar ing taun 2026, nggawe merek luwih gampang langganan layanan tanpa prelu

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kanthi informasi lan teknologi ing pucuk driji, perjalanan tuku wis saya owah. Para pembeli saiki nindakake riset sadurunge durung nate ngobrol karo wakil penjualan, tegese pemasaran duwe peran luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sinau luwih lengkap babagan pentinge "smarketing" kanggo bisnis sampeyan lan kenapa sampeyan kudu nyelarasake tim sales lan marketing. Apa sing diarani 'Smarketing'? Smarketing nggabungake pasukan sales lan marketing sampeyan. Fokus kanggo nyelarasake target lan misi

Command Scratchpad: Plugin Chrome Iki Nyedhiyakake Cara Paling Cepet kanggo Akses lan Nganyari Salesforce Saka Aplikasi Web Apa wae

Eksekutif akun ing meh kabeh organisasi sales kebanjiran kakehan alat sales sing didesentralisasi saka CRM. Iki meksa supaya salesman dadi alur kerja sing mbuwang wektu lan mbebayani kanggo navigasi bolak-balik ing antarane alat, ngatur puluhan tab browser, ngeklik monoton, lan nyalin lan nyisipake sing angel banget, nalika nyoba nganyari Salesforce. Asile, ana nyuda efisiensi, produktivitas saben dina, lan pungkasane, wektu kanggo salesman nindakake pakaryan yaiku adol. Prentah Scratchpad

3 Strategi Teknologi Top kanggo Penerbit ing taun 2021

Setahun kepungkur pancen angel kanggo para penerbit. Amarga kerusuhan COVID-19, pemilihan, lan gejolak sosial, luwih akeh wong nggunakake luwih akeh warta lan hiburan sajrone taun kepungkur tinimbang sadurunge. Nanging rasa skeptisisme marang sumber sing nyedhiyakake informasi kasebut uga wis saya dhuwur banget, amarga gelombang misinformasi sing tambah akeh nyebabake kapercayan ing media sosial lan uga mesin telusuran kanggo ngrekam paling asor. Dilema kasebut nduweni penerbit ing kabeh genre konten sing berjuang

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget