CRM lan Platform Data

Manajemen hubungan pelanggan, platform data pelanggan, lan produk data, solusi, alat, layanan, strategi, lan praktik paling apik kanggo bisnis saka penulis Martech Zone. Kalebu ngresiki, ngekstrak, ngowahi, ngemot, lan nganalisa data penjualan lan pemasaran pelanggan, kalebu

  • Pabbly Plus: Email, Pembayaran, Langganan, Formulir, Otomatisasi Alur Kerja

    Pabbly Plus: Nggawe Formulir, Pemasaran Email, Pembayaran, Lan Otomatisasi Alur Kerja Ing Siji Bundel

    Kanthi akeh perusahaan sing kepeksa nyuda jumlah marketing lan golek cara kanggo ngotomatisasi proses data uga nyuda biaya teknologi, bundel kaya Pabbly kudu dievaluasi. Nalika ana akeh platform alur kerja lan otomatisasi, aku ora yakin karo platform apa wae sing kalebu pembangun formulir, pamrosesan pembayaran kanggo langganan, program afiliasi, lan verifikasi email.…

  • Maropost Marketing Cloud - Perjalanan multi-saluran kanggo email, sms, web, lan media sosial

    Maropost Marketing Cloud: Multi-Channel Automation Kanggo Email, SMS, Web, lan Media Sosial

    Tantangan kanggo para pemasar saiki yaiku ngerteni manawa prospek kabeh ana ing macem-macem titik ing perjalanan pelanggan. Ing dina sing padha, sampeyan bisa uga duwe pengunjung menyang situs web sing ora ngerti merek sampeyan, prospek sing nliti produk lan layanan sampeyan kanggo ngatasi tantangan utawa pelanggan sing wis ana sing weruh yen ana…

  • Platform Manajemen Proyek Pemasaran - Kolaborasi Clickup, PM

    ClickUp: Manajemen Proyek Pemasaran Sing Terintegrasi Kanthi Tumpukan Martech Sampeyan

    Salah sawijining perkara unik babagan perusahaan transformasi digital yaiku kita dadi vendor agnostik babagan alat lan implementasine sing ditindakake kanggo klien. Salah sawijining wilayah sing migunani yaiku manajemen proyek. Yen klien nggunakake platform tartamtu, kita bakal ndhaptar minangka pangguna utawa bakal menehi akses lan kita bakal kerja kanggo njamin proyek kasebut…

  • apa netnografi

    Apa Netnography? Kepiye Cara Digunakake Ing Penjualan lan Pemasaran?

    Sampeyan kabeh wis krungu pikirane babagan personas panuku, lan tinta virtual meh ora garing ing postingan blog kasebut, lan aku wis nemokake cara sing anyar lan luwih apik kanggo nggawe personas panuku. Netnography wis muncul minangka cara sing luwih cepet, luwih efisien, lan luwih akurat kanggo nggawe personas panuku. Salah sawijining cara yaiku perusahaan riset online nggunakake basis lokasi…

  • Mediafly Revenue360 Sales Enablement

    Mediafly Revenue360: Evolusi Teknologi Pengaktifan Penjualan

    Sadurunge 2020, prilaku para panuku B2B wis mulai ganti kanggo milih saluran digital lan layanan mandiri. Kanthi luwih akeh panuku sing kuwat ing jagad adol digital, ora bakal bali maneh. 71% panuku gelem nglampahi luwih saka $50,000 kanggo transaksi siji nggunakake model remot utawa layanan mandiri, contone. McKinsey Supaya tetep kompetitif lan relevan, tim revenue mbutuhake macem-macem…

  • Konteks lan Personalisasi ing Perjalanan Pelanggan

    Kunci kanggo Ngerti lan Nggawe Pribadi Perjalanan Konsumen yaiku Konteks

    Saben pemasar ngerti manawa pangerten kabutuhan konsumen penting kanggo sukses bisnis. Pamirsa saiki luwih ngerti babagan toko, sebagian amarga akeh pilihan sing kasedhiya, nanging uga amarga pengin rumangsa merek cocog karo nilai pribadine. Luwih saka 30% konsumen bakal mandheg nindakake bisnis karo merek sing disenengi sawise mung siji pengalaman ala.…

  • Ngonversi CSV dadi Baris utawa Kolom dadi CSV

    Ngonversi Larik menyang CSV utawa CSV dadi Larik

    Data Hasil Sumber Data Ngonversi Larik menyang CSV Ngonversi CSV dadi Larik Salin Asil Cara Gunakake Alat Online Iki Ora bakal gagal yen saben-saben aku nggarap kanggo mindhah data saka siji sistem menyang sistem liyane nggunakake kolom area teks, dataku salah format. . Sawetara sistem pengin kabeh nilai ing nilai sing dipisahake koma (CSV) kaya iki: nilai1,…

  • Supermetrics - ngekspor data pemasaran kanthi otomatis

    Supermetrics: Otomatis Ekstraksi Data Saka Sakbenere Platform Pemasaran

    Iki minangka bebener sing ora nyenengake nanging akeh panyedhiya SaaS ora duwe solusi pelaporan sing komprehensif lan / utawa ora duwe kemampuan kanggo ngekstrak utawa migrasi data pemasaran. Minangka pemasar berjuang kanggo koordinasi strategi pemasaran ing tumpukan solusi, dheweke butuh alat sing bisa narik data sing dibutuhake supaya bisa nganalisa antarane medium lan saluran. Supermetrik…