Cheetah Digital: Cara Nggawe Pelanggan ing Ekonomi Trust

Wacan: 3 menit Pelanggan wis nggawe tembok kanggo nglindhungi awake dhewe saka aktor sing ala, lan wis nambah standar kanggo merek sing nggunakake dhuwit. Pelanggan pengin tuku saka merek sing ora mung nduduhake tanggung jawab sosial, nanging sing uga ngrungokake, njaluk idin, lan nggawe privasi kanthi serius. Iki sing diarani ekonomi kapercayan, lan kabeh merek kudu duwe prioritas utama strategi. Exchange Value Kanthi individu sing kena luwih saka

Cara Nggawe Kampanye kanthi Adeg Cuaca Kanthi Cepet Ora Katrampilan Coding

Wacan: 6 menit Sawise adol Jumuah Ireng, kegelisahan blanja Natal, lan adol pasca Natal, kita lagi mangsuli mangsa adol sing paling mboseni - adhem, abu-abu, udan lan salju. Wong-wong padha lungguh ing omah, tinimbang mlaku-mlaku ing mall. Panaliten dening ekonom ing taun 2010, Kyle B. Murray, ngandhakake manawa cahya srengenge bisa nambah konsumsi lan kemungkinan nggunakake. Semono uga, yen mendhung lan adhem, kemungkinan ngentekake mbuwang sithik. Menapa malih, ing

Transformasi Digital: Nalika CMO lan CIO gabung, Kabeh Wong Menang

Wacan: 3 menit Transformasi digital dipercepat ing taun 2020 amarga kudu. Pandemi iki ndadekake protokol jarak jauh sosial perlu lan ningkatake riset produk online lan tuku kanggo bisnis lan konsumen. Perusahaan sing durung duwe kehadiran digital sing kuat kepeksa berkembang kanthi cepet, lan para pimpinan bisnis pindhah kanthi nggunakake arus data interaksi digital sing digawe. Iki bener ing ruang B2B lan B2C: Pandemi kasebut bisa uga duwe peta dalan transformasi digital sing maju kanthi cepet

Ndhaptar AI Nggawe Profil Tuku sing Sampurna lan Ngirim Pengalaman Pribadi

Wacan: 3 menit Bisnis terus golek cara kanggo nambah efisiensi lan efektifitas operasine. Lan iki mung bakal dadi fokus sing luwih penting nalika terus navigasi ing iklim komersial sing COVID sing rumit lan ora stabil. Untunge, e-commerce berkembang. Ora kaya ritel fisik, sing wis kena pengaruh banget saka watesan pandemi, penjualan online wis entek. Sajrone musim perayaan 2020, sing biasane dadi periode blanja paling sibuk saben taun, penjualan online Inggris wis rampung

Teknologi Sinau Kritik minangka Manajer CRM: Mangkene Sawetara Sumber

Wacan: 5 menit Napa sampeyan kudu sinau katrampilan teknologi minangka CRM Manager? Biyen, dadi Manajer Hubungan Pelanggan sing apik, sampeyan kudu psikologi lan sawetara katrampilan pemasaran. Dina iki, CRM luwih akeh dadi game tech tinimbang sing asline. Biyen, manajer CRM luwih fokus babagan cara nggawe salinan email, wong sing luwih kreatif. Saiki, spesialis CRM sing apik yaiku insinyur utawa spesialis data sing duwe ilmu dhasar