Playbook Merek Sampeyan Kanggo Ngirim Musim Liburan sing Sukses 2020

Pandemi COVID-19 duweni pengaruh banget marang urip kaya sing wis dingerteni. Norma kegiatan lan pilihan saben dinane, kalebu apa sing kita tuku lan kepiye carane nindakake, wis malih tanpa tandha-tandha bali menyang cara lawas. Ngerti preinan wis cedhak, bisa ngerti lan ngantisipasi tumindak konsumen sajrone wektu sing rame banget ing taun iki bakal dadi kunci kanggo ngrampungake sukses, luar biasa

Anatomi Pecah ing 2020, Lan Merek sing Nindakake

COVID-19 wis dhasar ngowahi jagad pemasaran. Ing tengah watesan jarak sosial, norma-norma prilaku konsumen musiman direkonstruksi kanthi cepet. Asile, luwih saka rong pertiga merek nglaporake pengirangan penghasilan. Nanging, sanajan ana gangguan ing norma, rata-rata wong Amerika isih kapacak nganti 10,000 pariwara saben dina, nalika akeh merek ngalami penawaran sekitar normal anyar lan katon njaga Share of Voice padha karo