Apa Pemasar Apa Kudu Nggawe Personalisasi?

Artikel Gartner anyar nglaporake: Ing taun 2025, 80% pemasar sing wis nandur modal ing personalisasi bakal nglirwakake gaweyane. Prediksi 2020: Pemasar, Dheweke Ora Kasedhiya Kanggo Sampeyan. Saiki, iki bisa uga katon minangka sudut pandang sing rada nguwatirake, nanging apa sing ilang yaiku kontene, lan dakkira iki… Sejatine sejatine universal manawa kasusahan tugas diukur gegayutan karo alat lan sumber sing bisa digunakake. Contone, ngeduk